Guilin Crystal Code Electronic Technology Co., Ltd.

Kas sa tead kõigi nende kõrkudega selle ajalugu?

Vabastusaeg: 2020-09-05 13:53:55  Löögid: 8

    The Straw on väga levinud objekt meie igapäevaelus.Siiski on see väga tavaline asi, kuid kondenseerib ka tuhandeid aastaid inimese tarkust.

    Millal esimene õleke ilmus?Kui te Google'i käest küsite, siis Google ütleb teile, et õlg leiutas ameeriklane nimega Marvin 1888.

    Kuid Google's vastus on tegelikult esimene kaasaegne õlekõrs, tegelikult esimene õlekõrs ajaloos on: Lehdid.

    Ei ole palju teavet kõrre ajaloo kohta, kuid poeet rohkem kui üks, 200 aastat tagasi andis meile vihje kõrre, poeet nimega Du Fu.

    Du Fu-luuletus " Ta saatis oma venna Aasiast kohtunikule, " Seal on üks rida luuletuses: " Kollane lammas ei haise, rohkem veini on veel täis.Nende hulgas. " Reedi vein " See on veini imemine reed vardaga, mis on lisatud Wine Caski.

    See on esimene õlega seotud rekord, mille me leiame.Mingi dünastias selgitas Yang Shen oma artiklis pillirooga veini. " Praadivein on täis ja Reed on nagu tünn.Täna on see Qiangi rahva ja Miao rahvuse lemmik kodupruulitud vein. " Jah.

    Sellist sorti vein on odra, odra, sorgo toorainena, mis on valmistatud pärast segamist Wine Koji'ga altari ette, rohuga kaetud pruulimiseks.Kui juua, kõigepealt altari ees keeva vee või vee, ja siis juua roo imamise.Pärast sugulaste ja sõprade saabumist võtame kordamööda juua, suitsetada ja siis lisada vett, kuni maitsetu, siis süüa veini jääke.Tänaseni on Hmong, Qiang ja teised kohad ikka veel külalislahkuse traditsioone säilitanud.


a2_副本.jpg


    Sellest me näeme, et Reed Pole peaks olema meie kaasaegse Straw esivanem.

    Siin me leiame ka huvitav asi, kas ameeriklased leiutasid paberõlge juua veini, või Hiina inimesed juua veini Reed, leiutis õlg on seotud veini!Tundub, et joomine on andnud inimkonnale palju inspiratsiooni, et luua ah!!

    Lehtedelt, õlelt, õlelt...Et paberile kõrred, mees on kasutanud originaal Straw leiutada kaasaegse Straw tuhandeid aastaid.


      Lehed

a3_副本.jpg


Põhu varras

a4_副本.jpg


Nisu varred

a5_副本.jpg


Paberist õlg

a6_副本.jpg


    Aga see võttis ainult sada aastat, et paber Straw areneda lai valik plastmassist kõrred meil täna.

    Võrreldes paberi õlg, plastist õlg ise on veekindel vesi, ei pea enam tegema veekindel pindamine vaha, võib olla õhem, tootmiskulud on madalamad.Ja Plastik on äärmiselt mõjutatav, võimaldades kõrred tulevad igasuguseid huvitavaid kujundeid ja värve.

    Avalikkus&35;39.Maitse on muutunud tähelepanelikumaks ja tabamatumaks, jättes paljud õlgede valmistajad oma pead s ügama.

    Nüüd, et kaitsta Maa&35;39;s keskkonda, on inimesed hakanud piirama plastvarre kasutamist, pabervarre kasutamine on hakanud tõstma väljavaateid, võib-olla mitte kaua aega varem kui 1,500 aastat tagasi muutuvad populaarsemaks ka kõige primitiivsemad pikad varred.


Eelmine: Paberi õlgede arendamise väljav...

Järgmine: Pärast maski lõhkamist riidest ...